Arenavägen 55, Globen

Nyrenoverade kontorslokaler i toppläge

Fyra nyrenoverade lokaler i utmärkt läge. Välj lokal efter önskade kvm och var med och påverka utformningen efter din verksamhet och era behov.

Om lokalen

Arenavägen 55

  • Område

    Globen

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    261 - 552 kvm

Lokalen

Välkomna till Arenavägen 55 där vi på Corem just nu tar ett helhetsgrepp och renoverar samtliga ytor till morgondagens standard och behov. Corem har just nu lediga kontorslokaler på fem stora, sammanhängande plan på ca 1 500 kvm vardera. De ligger runt ett atrium där shoppingen ligger i botten med många butiker, restauranger och service. På plan 5 finner ni fyra möjliga lokaler i olika storlekar från 261 kvm till 552 kvm. Här har du som hyresgäst möjlighet att anpassa planlösningen och färgval efter eget tycke och smak. Bilagda planlösningar är endast exempelritningar. I fastigheten erbjuds dessutom ett garage dit hissen når och cykelrum för alla som cyklar till och från jobbet. Tillträde: från juni 2023. Välkomna att kontakta Ragnhild för mer information!

Området

Globen är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken med cirka 250 verksamma företag. Området ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, där man arbetar för att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer med såväl tunnelbana som tvärbana utanför knuten. Närhet till tre tunnelbanor, tvärbanan och ett fyrtiotal busslinjer. För bilburna är påfarten till både E4 och väg 73 precis utanför området.

Parkering

Det finns utmärkta parkeringsmöjligheter i stort parkeringsgarage i fastigheten, garageplan 1 nås bekvämt via hissen. Gratis parkering erbjuds i två timmar.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Arenavägen 55

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.