COREM VÄLKOMNAR GRANNGÅRDEN TILL PRO STOP I BORÅS

2018-12-21

Corem har tecknat ett hyresavtal med GRANNGÅRDEN på fastigheten Skruven 3 i Borås, där Corem utvecklar Pro Stop Borås. Hyreskontraktet löper över 10 år och den nya lokalen, som uppgår till drygt 1 900 kvm samt har cirka 550 kvm utesäljyta, beräknas stå klar för inflyttning under första halvåret 2020.

GRANNGÅRDEN grundades 1880 och omsätter i dag cirka 2 mdr och har cirka 600 anställda.

HORNBACH och BEVEGO var först ut att etablera sig i området och öppnade under det andra halvåret 2018. Området utvecklas nu vidare med etapp 3, en byggnad som fullt färdig kommer innehålla cirka 7 000 kvm butiker i varierande storlek. GRANNGÅRDEN är den första hyresgästen som tecknar hyresavtal i etapp 3. Fullt utbyggt kommer området att innehålla närmare 20 000 kvm butiker i olika storlek.

”Vi är väldigt glada över att få möjligheten att flytta vår befintliga butik i Borås till denna nya marknadsplats. Vi ser fram emot att kunna öppna vår nya butik under våren 2020. Vår nya butik innehåller fullt sortiment inom våra produktområden samt en stor utemarknad med inspiration och utbud till våra trädgårdskunder”, säger Olof Fransson, Landschef på GRANNGÅRDEN.

”Det är mycket glädjande att få välkomna GRANNGÅRDEN som hyresgäst, och vi ser nu fram emot ett långt och givande samarbete tillsammans. Den fastighetsutveckling Corem påbörjat i Borås är spännande och att ha GRANNGÅRDEN med som hyresgäst i vår fortsatta satsning ser vi som en mycket positiv vidareutveckling av området”, säger Eva Landén, VD på Corem.

Attachments