COREM OCH SUN-COM TECKNAR AVTAL OM 6 700 KVM I JORDBRO

2020-06-29

Corem har tecknat hyresavtal med Sun-Com Logistics avseende cirka 6 700 kvm i fastigheten Jordbromalm 5:2, 5:3 i Jordbro i Haninge söder om Stockholm.

Avtalet innebär att Sun-Com expanderar i Jordbro och företaget tillträder de nya lokalerna den 1 juli 2020.

– Vi ser en stark efterfrågan på våra tjänster och kan tack vare de nya lokalerna expandera vår verksamhet för att möta denna efterfrågan. Vi har haft en bra dialog med Corem och är väldigt nöjda med hur de har kunnat möta våra behov och erbjuda en passande lösning. Corem har visat att de förstår vår affär och vi ser fram emot att växa tillsammans, säger Jens Eklund på Sun-Com Logistics, som är ett logistikföretag som levererar och monterar möbler till slutkund. 

– Vi tackar Sun-Com för förtroendet och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete. Jordbro är ett av våra prioriterade områden där vi även gjorde ett kompletterande förvärv nyligen. Läget är väldigt bra för citynära logistik och har god framtidspotential, säger Eva Landén, VD för Corem Property Group.

Corem äger elva fastigheter i Jordbro, om totalt 43 600 kvm och tillträder den 1 juli även en fullt uthyrd fastighet i området om cirka 3 300 kvm uthyrbar yta.