COREM HYR UT 6 700 KVM KONTOR TILL ICA I BORÅS

2019-05-02

Corem välkomnar ICA till fastigheten Skruven 3 i Borås, där ICA Banken och ICA Försäkring, ICA Sverige och ICA Gruppen under sommaren 2020 flyttar in Sandlid Business Park.

Lokalerna omfattar cirka 6 700 kvm kontor på Sandlidsgatan i Borås, en tidigare single tenant byggnad som nu omvandlas till att inrymma flera olika hyresgäster, Sandlid Business Park. ICA’s lokaler anpassas med start under andra kvartalet 2019, med inflytt under sommaren 2020.

ICA Banken erbjuder finansiella tjänster och ingår liksom ICA Försäkring i ICA Gruppen AB (publ), ett ledande detaljhandelsföretag med fokus på mat och hälsa. Huvuddelen av verksamheten ligger i Borås och har sitt säte i Stockholm, Solna. Flytten är del av det långsiktiga arbetet med att bättre möjliggöra ett mer integrerat och aktivitetsbaserat arbetssätt för de cirka 500 medarbetare som kommer vara verksamma i lokalerna.

Vi är mycket stolta att få välkomna ICA till Sandlidsgatan. Här har vi goda möjligheter att anpassa lokalerna så att det stödjer ICA’s verksamhet väl, med flexibilitet och förutsättningar för tillväxt och samarbete. Vi ser fram emot ett långt samarbete och välkomnar dem varmt som hyresgäster” säger Eva Landén, VD på Corem.