Smedjegatan 15, Västerås

Kontorslokal i bästa cityläge!

Om lokalen

Smedjegatan 15

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    138 - 150 kvm

Lokalen

Välkommen till Smedjegatan 15. Här erbjuds en attraktiv kontorslokal i Västerås absoluta citykärna. Perfekta lokaler för dig som vill vara med och designa ditt nya drömkontor. Lokalen är ca 140 kvm och är belägen på plan 2 med fönster som vetter mot shoppinggatan.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Västerås är Sveriges sjätte största tätort. Stadskärnan erbjuder moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer, trevliga mötesplatser och torg. Västerås har också ett rikt kulturliv. I staden hittar du även grönområden så som Djäkneberget, Vasaparken och Lögarängsparken. Närheten till Mälaren lockar till friska lunchpromenader längs vattnet.

Kommunikationer

Centralstationen i Västerås tar dig vidare med buss och tågtrafik i alla riktningar, ni når stationen med några få minuters promenad. Härifrån går regelbundna avgångar till Enköping, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Sala och Örebro. Busskommunikation finner ni även på Stora gatan som ligger intill fastigheten. E18 nås med bil på några minuter.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i intilliggande parkeringshus.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Smedjegatan 15

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.