Kopparbergsvägen 11B, Västerås

Topprenoverad och stor butikslokal mitt i Västerås city

Om lokalen

Kopparbergsvägen 11B

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    1 013 - 1 174 kvm

Lokalen

Välkommen till den nya, toppmoderna Gallerian med helt ny fasad, entré och kundgång. Här finner du en attraktiv mix av kontor, handel, service och caféer.
Nu har du en unik chans att hyra en rymlig butikslokal just här. Passa på att öppna en flagship-store på bästa läge i centrala Västerås. Välj själv om du vill ha en ingång från endast Gallerians kundgång eller även från Stora gatan. Lokalen går att hyra i tre olika storlekar (se planritningar).

Tillsammans med intilliggande Punkts köpcentrum blir kvarteret Västerås nya plats för shopping, mat och upplevelser. Här finns ständiga flöden av människor med kontor, vårdcentraler, livsmedelsbutiker, systembolag och populära äventyrspalatset Prison Island. Gallerian blir ett naturligt stråk mellan city, tågstationen och blivande Västerås resecentrum och fångar alla tusentals människor som arbetar i Mimerkvarteren, Kopparlunden och City. Här rör sig människor konstant, oavsett tid på dygnet.

Kontakta oss gärna för mer information.

Området

Västerås är Sveriges sjätte största tätort. Stadskärnan erbjuder moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer, trevliga mötesplatser och torg. Västerås har också ett rikt kulturliv. I staden hittar du även grönområden så som Djäkneberget, Vasaparken och Lögarängsparken. Närheten till Mälaren lockar till friska lunchpromenader längs vattnet.

Kommunikationer

Västerås Central når du på några minuters promenad. Framtida resecentrum utvecklas i området med bl.a. Corem som en av aktörerna. Härifrån finns buss och tågtrafik i alla riktningar samt till våra flygplatser Hässlö och Arlanda.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i bland annat Punkt som ligger runt hörnet.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kopparbergsvägen 11B

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.