Köpmangatan 8, Västerås

Trevlig butikslokal mitt i centrala Västerås

Om lokalen

Köpmangatan 8

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    203 kvm

Lokalen

Välkommen till Köpmangatan 8. Här finns en ledig butikslokal intill ett varierande utbud av butiker, restauranger och caféer. Lokalen fungerar både för butiksverksamhet eller annat serviceföretag.

Lokalen har stora fönster ut mot gatan som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Med en högre takhöjd i den främre delen av lokalen får man en öppen och härlig känsla. Lokalen har en unik tegelvägg som delvis skärmar av lokalen. Några trappsteg upp och du kommer till den större delen av lokalen som välkomnar till en varm och lugn miljö. Om lokalen är av intresse så önskar vi att en företagspresentation eller affärspresentation finns klar och kan skickas till oss.

Bilderna är en illustration och visar på förslag till möblering av lokalen.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Området

Västerås är Sveriges sjätte största tätort. Stadskärnan erbjuder moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer, trevliga mötesplatser och torg. Västerås har också ett rikt kulturliv. I staden hittar du även grönområden så som Djäkneberget, Vasaparken och Lögarängsparken. Närheten till Mälaren lockar till friska lunchpromenader längs vattnet.

Kommunikationer

Centralstationen i Västerås tar dig vidare med buss och tågtrafik i alla riktningar, ni når stationen med några få minuters promenad. Härifrån går regelbundna avgångar till Enköping, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Sala och Örebro. Framtida resecentrum utvecklas i området med bland annat Corem som en av aktörerna. Busskommunikation finner ni även på Stora gatan som ligger intill fastigheten. E18 nås med bil på några minuter.

Parkering

Goda möjligheter till garageplatser i nära anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Köpmangatan 8

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.