Suttungs gränd 2, Uppsala

Välkommen till FirstOffice Uppsala Gate.

Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Om lokalen

Suttungs gränd 2

  • Område

    Uppsala

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    12 - 26 kvm

Planlösning

FirstOffice Uppsala Gate är ett centralt nybyggt kontorshotell med moderna och ljusa kontor och gemensamhetsutrymmen i en inspirerande miljö. FirstOffice Uppsala Gate erbjuder modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 12 rum i storlekarna 12-26 kvm, lämpliga för 2-4 personer.

Serviceutbud

- Privata kontorsrum
- Mötesrum.
- Möjlighet till touch down-platser.
- Gemensamt pentry.
- Wifi.
- Städning.
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter.
- Egen postbox med låsbart fack.
- Gott kaffe och te.
- Frukt.
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid.

Område

FirstOffice Uppsala Gate är centralt beläget med promenadavstånd till Uppsalas gågata med dess breda utbud av restauranger, butiker och service. I fastigheten hittar man även gourmetrestaurangen Miss Voon och puben The Bishops Arms.

Kommunikation

För den som pendlar ligger Resecentrum ett stenkast bort och på andra sidan Kungsgatan finns parkeringshuset Grimhild med möjlighet att hyra parkeringsplatser.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Suttungs gränd 2

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.