Suttungs Gränd 2, Uppsala

Ljus kontorslokal i bästa cityläge vid centralstationen

Om lokalen

Suttungs Gränd 2

  • Område

    Uppsala

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    409 kvm

Lokalen

Välkommen till Suttungs Gränd 2 i Uppsala. Här erbjuds en modern och ljus lokal på bästa läge mitt i city intill Centralstationen. Här arbetar du nära shopping, restauranger, butiker och kaféer. Du har också bästa tänkbara kommunikationer utanför dörren. Själva lokalen består av 12 rum i storlekarna 12-26 kvm, lämpliga för två till fyra personer. Det ingår också gemensamhetsutrymmen i en inspirerande miljö.

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Området

Uppsala är Sveriges fjärde största tätort. Det är en levande stad som bland annat präglas av studentliv och innovation. Här hittar du ett brett utbud av restauranger, kaféer, butiker och all önskvärd service. Uppsala bjuder också på naturupplevelser och sevärdheter. Fyrisån rinner genom staden medan Uppsala slott och dess kringliggande parker bjuder in till rekreation i det gröna.

Kommunikationer

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Parkering

Parkering finns i garage.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Suttungs Gränd 2

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.