Enhagsslingan 4, Täby

Ljus lokal med stort arkiv och relaxavdelning

Om lokalen

Enhagsslingan 4

  • Område

    Täby

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    576 kvm

Lokalen

Välkommen till Enhagsslingan i Täby. Här återfinns en stor lokal med fönster i flera väderstreck, enskilda kontor och konferensrum.

Lokal med flertalet enskilda kontor och 2 stycken konferensrum. Lokalen är även utrustad med en relaxavdelning bestående av lounge, dusch och bastu. I lokalen finns även ett omfattande rullarkiv för den som söker det.

Hör av dig för mer information eller boka en visning.

Området

Täby ligger två mil norr om Stockholm. Här har du nära till både Täby Centrum och Arninge Centrum med butiker, restauranger och all önskvärd service. I Arninge finns också Sveriges första Cosco Wholesales med ett enormt utbud av varor till låga priser. Täby erbjuder naturupplevelser i till exempel Täby prästgårds naturreservat eller längs med Vallentunasjön.

Kommunikationer

Till fastigheten kommer du snabbast med bil, dock når du även dit enkelt även med buss. På endast 10 minuter tar du dig till Roslags – Näsby station där du kan ta dig vidare till Stockholm city, Kårsta och Österskär, för att nämna några platser. Resan mellan Roslags – Näsby och Östra station i Stockholm tar ca 15 minuter.

Med bil nås Stockholm på endast 20 minuter.

Parkering

Parkering finns i anslutning till fastigheten

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Enhagsslingan 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.