Enhagsslingan 4, Enhagen

Ljus lokal med stort arkiv och relaxavdelning

Välkommen till Enhagsslingan i Täby. Här återfinns en stor lokal med fönster i flera väderstreck, enskilda kontor och konferensrum. Hör av dig för mer information eller boka en visning.

Om lokalen

Enhagsslingan 4

  • Område

    Enhagen

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    576 kvm

Lokalen

Lokal med flertalet enskilda kontor och 2 st konferensrum. Lokalen är även utrustad med en relaxavdelning bestående av lounge, dusch och bastu. I lokalen finns även ett omfattande rullarkiv för den som söker det. Stor och ljus lokal med fönster i alla väderstreck.

Området

Denna fastighet ligger benägen utmed Enhagsvägen/Enhagsslingan mellan Täby och Enebyberg. Området präglas av skola, omsorg, kontor och viss industriverksamhet. Fastigheterna har även ett bra skyltläge då de är belägna efter den trafikerade Enhagsvägen.

På andra sidan Enhagsvägen har du möjlighet att handla på Lidl. Inom 5-10 minuters bilfärd når du även Enebybergs centrum och Täby Centrum. Där finner du allt du behöver i form av butiker, mat och service. 

Kommunikationer

Till fastigheten kommer du snabbast med bil men du når även hit enkelt med buss. På endast 10 minuter tar du dig till Roslags – Näsby station där du kan ta dig vidare till Stockholm city, Kårsta och Österskär för att nämna några platser. Resan mellan Roslags – Näsby och Östra station i Stockholm tar ca 15 minuter. Med bil nås Stockholm på endast 20 minuter. 

Parkering

Parkering finns i anslutning till lokal.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Enhagsslingan 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.