Måttbandsvägen 12, Arninge

Ljus och trevlig lokal med närhet till kommunikationer

Om lokalen

Måttbandsvägen 12

  • Område

    Arninge

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    152 kvm

Lokalen

Välkommen till Måttbandsvägen 12 I Arninge och vårt effektiva kontor.
Kontoret har idag både separata kontor och öppen planlösning vilket gör det till en mycket ljus och inbjudande lokal. Söker ni lokal mitt i pulsen i växande Arninge så kan det här vara lokalen för er!

För visning eller ytterligare information, välkomna att kontakta oss!

Området

Arninge är en stadsdel i nordöstra delen av Täby kommun i Stockholm. Här hittar du bostäder, arbetsplatser, handel och ett industriområde. Arninge har befunnit sig på en expansiv resa de senaste åren med en utbyggd infrastruktur och förbättrade allmänna kommunikationer. Här har du nära till all önskvärd service i Arninge centrum och flera stormarknader.

Kommunikationer

Till fastigheten tar du dig enkelt via bil samt kollektivtrafik, Arninge är beläget precis intill Europaväg 18. Som besökare är du varmt välkommen att stå på våra besöksparkeringar. Byggnationen av Arninge station stod klar 2021, vilket vävde samman Arninge med Roslagsbanan. Därifrån kan resenärer enkelt resa via Roslagsbanan samt med buss till Stockholm, Norrtälje, Vaxholm och Danderyds sjukhus. För dig som cyklar kommer även flertalet cykelparkeringar samt cykelvägar att uppföras.

Parkering

Finns i anslutning till lokalen.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Måttbandsvägen 12

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.