Måttbandsvägen 12, Arninge

Modern kontorslokal

Välkommen till Måttbandsvägen 12. Kontor om 278 kvm med bra läge och närhet till service och kommunikationer. Kontakta oss för mer information.

Om lokalen

Måttbandsvägen 12

  • Område

    Arninge

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    278 kvm

Planlösning

Generös kontorslokal med öppen social planlösning och mötesrum i olika storlekar. 

Området

 Arninge industriområde växer och visionen är att arbetsplatser, handel och bostäder skall vävas samman till en helhet. En stor del av den nya stadsdelen kommer att präglas av en utbyggd infrastruktur och förbättrade allmänna kommunikationer. I anslutning till industriområdet uppförs bostadsområdet Hägerneholm med ca 1260 bostäder. De första bostäderna stod klara 2017 och hela området väntas vara klart år 2024. Från fastigheten har du närhet till all tänkbar service såsom bostäder, restauranger, caféer, butiker, livsmedelsbutiker samt mycket mer.

Service

Närhet till Arninge centrum, Willys, ICA Supermarket och Coop Forum. Det finns en stor variation av olika företag i området.

Kommunikationer

Till fastigheten tar du dig enkelt via bil samt kollektivtrafik. Vi erbjuder parkering för våra hyresgäster. Som besökare är du varmt välkommen att så på våra besöksparkeringar. Just nu pågår även byggnationen av Arninge station där resenärer enkelt kan resa via roslagsbanan samt buss till Stockholm, Norrtälje, Vaxholm samt Danderyds sjukhus. För dig som cyklar kommer även flertalet cykelparkeringar samt cykelvägar att uppföras. Stationen kommer att så klar i december 2021 och underlätta kommunikationsmöjligheterna till och från fastigheten

Parkering

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten. 

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Måttbandsvägen 12

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.