Måttbandsvägen 12, Arninge

FirstOffice Arninge är ett trevligt och trivsamt kontorshotell i Täby

Om lokalen

Måttbandsvägen 12

  • Område

    Arninge

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    9 - 31 kvm

Lokalen

Välkommen till FirstOffice Arninge!

FirstOffice Arninge är ett trevligt och trivsamt kontorshotell beläget i ett spännande och snabbt expanderande område i Täby.

Här erbjuder vi möblerade privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 16 rum i storlekarna 9-31 kvm, lämpliga för 1-4 personer.

HÄR INGÅR
- Privat kontorsrum
- Mötesrum för 6-8 personer
- Trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Wifi
- Städning av gemensamhetsutrymmen
- Tillgång till ditt kontor dygnet runt
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Området

Arninge är en stadsdel i nordöstra delen av Täby kommun i Stockholm. Här hittar du bostäder, arbetsplatser, handel och ett industriområde. Arninge har befunnit sig på en expansiv resa de senaste åren med en utbyggd infrastruktur och förbättrade allmänna kommunikationer. Här har du nära till all önskvärd service i Arninge centrum och flera stormarknader.

Kommunikationer

Till fastigheten tar du dig enkelt via bil samt kollektivtrafik, Arninge är beläget precis intill Europaväg 18. Som besökare är du varmt välkommen att stå på våra besöksparkeringar. Byggnationen av Arninge station stod klar 2021, vilket vävde samman Arninge med Roslagsbanan. Därifrån kan resenärer enkelt resa via Roslagsbanan samt med buss till Stockholm, Norrtälje, Vaxholm och Danderyds sjukhus. För dig som cyklar kommer även flertalet cykelparkeringar samt cykelvägar att uppföras.

Övrigt

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag.
FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Måttbandsvägen 12

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.