Ekensbergsvägen 128B, Sundbyberg

Ljus kontorslokal med egen entré i gatuplan

Om lokalen

Ekensbergsvägen 128B

  • Område

    Sundbyberg

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    960 kvm

Lokalen

Nu finns möjlighet att hyra en ljus och fin lokal med härlig rymd och egen entré i gatuplan. De stora generösa fönstren ger ett härligt ljusinsläpp till de stora fina samlingsytorna som passar både för interna och externa sammankomster – perfekta ytor för t.ex ett showroom.

Lokalen har idag många mötesrum i flera olika storlekar samt mindre rum som passar för enskilda Teamsmöten eller telefonsamtal. I lokalen finns ett eget träningsrum med tillhörande omklädningsrum för dam & herr.

Inplaceringsritningen visar befintlig planlösning och Illustrationsritningen visar ett förslag på hur ytan kan förändras.

Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Området

Fastigheten ligger i centrala Sundbyberg med närhet till det mesta. I området hittar du bland annat Solna Business Park och Signalfabriken med hotell, butiker, restauranger, bostäder och bibliotek. Det är promenadavstånd till både Marabouparken och Bällstaån. Med bil når du Arenastaden med Mall of Scandinavia och Friends Arena på bara några minuter.

Kommunikationer

Ljus kontorslokal med egen entré i gatuplan

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Ekensbergsvägen 128B

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.