Hemvärnsgatan 9, Kista

FirstOffice Solna Gate är ett modernt kontorshotell med bekvämligheter som utomhus-och inomhusgym, pool, restauranger mm

Om lokalen

Hemvärnsgatan 9

  • Område

    Kista

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    9 - 41 kvm

Lokalen

Välkommen till FirstOffice Solna Gate!

FirstOffice Solna Gate är ett trivsamt kontorshotell i en positiv och pulserande atmosfär med stora ljusa ytor.

Här erbjuder vi modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 15 rum i storlekarna 9-41 kvm, lämpliga för 1-6 personer.

HÄR INGÅR
- Privat kontorsrum
- Möjlighet till kontorsmöbler och förvaringsskåp
- Mötes-och konferensrum i olika storlekar
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Wifi
- Städning
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Tillgång till fastighetens bekvämligheter
- Obemannat kontor men tillgång till den centrala receptionen
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Området

Fastigheten Solna Gate ligger i ett citynära område i Solna nära guldkorn och service. Här kan du ta en promenad längs vattnet till Pampas Marina eller njuta av en god lunch på någon av Signalfabrikens många restauranger. Ännu närmre är det till restaurangerna Villa Wera och Reload Superfood Bar samt nybyggda Grow Hotel. Du har också nära till gröna Skytteholmsparken och Hagaparken eller utsiktsplatsen med vy över Bällstaviken.

Kommunikationer

Du har nära till både Sundbybergs centrum och Solna Strand, där tunnelbana, pendeltåg och tvärbana passerar. Med buss når du Bromma flygplats på mindre än en kvart. Kommunikationerna blir ännu bättre i framtiden. År 2025 överdäckas järnvägen som idag delar Sundbybergs centrum. Det byggs ett resecentrum under jord där tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg kopplas ihop till en hub för spårbunden kollektivtrafik.

Övrigt

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag.
FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Hemvärnsgatan 9

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.