Östra Bangatan 7, Örebro

Unik kontorslokal för er som söker det lilla extra.

Om lokalen

Östra Bangatan 7

  • Område

    Örebro

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    400 - 1 200 kvm

Lokalen

Välkomna till Örebro Entré.

Corem är stolta att kunna erbjuda ett nyproducerat gårdshus om 1 200 kvm med direktaccess till fastighetens gemensamma takterrass. Förutom sitt centrala läge mitt i Örebros resecentrum erbjuder lokalen skyltläge mot Örebros norra infart. Lokalen är fördelad över tre plan och kan förhyras från 400 kvm upp till 1 200 kvm.

Var med och utforma ert drömkontor på en av Örebros bästa adresser och få tillgång till alla de faciliteter som Örebro Entré erbjuder.

Kontakta oss gärna för visning eller ytterligare information!

Området

Örebro är en handels- och logistikstad med ett strategiskt läge vid Hjälmarens västra strand i Närke. Här har du nära till köpcentrum, gallerior, lunchrestauranger och mysiga kaféer. Genom stadskärnan rinner Svartån och på en halvö tornar vackra Örebro slott upp sig. Det finns också gott om grönområden för rekreation, såsom Oskarsparken, Karl Johans park och Karlaparken.

Kommunikationer

Fastigheten har ett strategiskt bra läge nära centrum, resecentrum och väg E20.

Parkering

I anslutning till fastigheten finns det gott om parkeringsplatser

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Östra Bangatan 7

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.