Östra Storgatan 5, Nyköping

Rumsindelat litet kontor

Om lokalen

Östra Storgatan 5

  • Område

    Nyköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    140 kvm

Lokalen

Välkomna till Östra Storgatan 5 och ett trevligt kontor om 140 kvm.

Kontoret ligger mycket centralt på Öster i centrala Nyköping och är utrustat med fyra stora kontorsrum, konferensrum, pentry och HWC. Tillgång till gemensam terrass på den skyddade innergården, hiss finns i huset.

Kontakta oss gärna för visning eller ytterligare information!

Området

Nyköping är en av Sveriges äldsta städer. Sträckorna längs Nyköpingsån, som flyter genom staden, erbjuder både kulturupplevelser och fina promenadstråk. Runt Stora Torget hittar du ett brett utbud av restauranger, shopping och annan service. Du har också nära till havet och skärgården. Nyköping vann priset Årets nyföretagarkommun 2022. I motiveringen lyfter juryn stadens arbete med inkludering och kommunens genomtänkta strategi för näringsutveckling.

Kommunikationer

Från Östra Storgatan tar man sig snabbt och enkelt runt i Nyköping både till fots och med buss men allra lättast är det med cykel. Till fots når man Nyköpings stadskärna på 3-4 minuter och Nyköpings Centralstation ligger endast ca 5-10 minuters promenad bort.

Parkering

På fastigheten erbjuder vi cykelgarage. Parkeringsplatser går att förhyra i området hos andra operatörer.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Östra Storgatan 5

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.