Forsgränd 6, Nyköping

Fint litet kontor i bottenplan

Om lokalen

Forsgränd 6

  • Område

    Nyköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    122 kvm

Lokalen

Välkomna till Forsgränd 6 och vår trevliga lilla kontorslokal om 122 kvm.
Kontoret är renoverat och har genomgående textilmattor och ljusa färger. Lokalen är utrustad med konferensrum, pentry och pausyta.
Kontakta oss gärna för visning eller ytterligare information!

Området

Nyköping är en av Sveriges äldsta städer. Sträckorna längs Nyköpingsån, som flyter genom staden, erbjuder både kulturupplevelser och fina promenadstråk. Runt Stora Torget hittar du ett brett utbud av restauranger, shopping och annan service. Du har också nära till havet och skärgården. Nyköping vann priset Årets nyföretagarkommun 2022. I motiveringen lyfter juryn stadens arbete med inkludering och kommunens genomtänkta strategi för näringsutveckling.

Kommunikationer

Ett stenkast bort byggs resecentrum där alla bussar och tåg kommer att avgå/inkomma.

Parkering

Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats som ligger intill fastigheten. Det finns även gott om parkering för besökare runt huset.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Forsgränd 6

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.