Södra Grytsgatan 4, Industrilandskapet

Mindre kontor med bra planlösning

Om lokalen

Södra Grytsgatan 4

  • Område

    Industrilandskapet

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    147 kvm

Lokalen

Ljus och fin lokal fördelad på flera kontorsrum i varierad storlek. Lokalen är belägen på plan 3 och har stora fina fönster med utsikt över områdets vackra byggnader.

Kontakta oss gärna för mer information eller boka en visning.

Området

Industrilandskapet i Norrköping sträcker sig längs Motala ström och ligger intill vackra Åbackarna. Området domineras av strömmens forsande vatten och kringliggande industribyggnader som bevarats exteriört och idag är anpassade för annan verksamhet. Här befinner du dig i direkt närhet till idrottsarena, Folkets Park samt Campus Norrköping med tillhörande Linköpings Universitet. I området finns all önskvärd service så som gym, butiker, restauranger, frisör och apotek.

Kommunikationer

Närhet till spårvagn och busshållplats. Det tar ca 10 min att promenera till resecentrum och city.

Parkering

I fastighetens närhet finns parkering i garage

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Södra Grytsgatan 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.