Murmansgatan 120, Malmö

Kontor och lager med egen lastbrygga

Om lokalen

Murmansgatan 120

  • Område

    Malmö

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    512 kvm

Lokalen

Välkommen till Murmansgatan 120. En ljus och härlig kontorslokal med öppet kontorslandskap, enskilda kontorsrum, mötesrum och konferensrum. Lagerdelen har tillgång till egen lastbrygga och port.

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Området

Sege industriområde ligger i stadsdelen Kirseberg i Malmö. Härifrån har du nära till grönområden så som Beijers Park och en stor golfbana. I området finns flertal restauranger och hotell. Från Sege når du enkelt Malmö centrum och dess stora serviceutbud.

Kommunikationer

Goda kommunikationer in till Malmö centrum. I nära anslutning till fastigheten finns trafikleder samt busshållplats med flertalet busslinjer.

Parkering

Intill fastigheten finns goda parkeringsmöjligheter

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Murmansgatan 120

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.