Krangatan 4, Malmö

Modernt kontor med generösa gemensamhetsytor

Välkommen till Krangatan 4 i Malmö. Här återfinns ett ljust och fräscht kontor på andra våningen med stora kontorsrum. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Om lokalen

Krangatan 4

  • Område

    Malmö

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    386 kvm

Lokalen

Ljust, fräscht kontor på andra våningsplanet med modern kontorsindelning och generösa gemensamhetsytor mitt i lokalen. Här erbjuds stora och härliga kontorsrum i hörnrummen där det finns möjlighet att sitta i öppet landskap tillsammans med ett par kollegor. Lokalen har fönster i fyra väderstreck. Köket är modernt med rejäla samlingsytor. Kontoret är anpassad för 20-25 personer.

Området

Fastigheten ligger på ett strategiskt bra läge med närhet till både centrum och motorväg. Inom ett par minuter med bil når du centrala Malmö med all önskvärd service. Du har gångavstånd till restauranger och matställen.

 

Kommunikationer

Fastigheten har en strategiskt bra placering med utmärkta kommunikationsmöjligheter till E6, E20 och E22 samt båda ringleder. Inom 5 minuter når du centrala Malmö.

Parkering

Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Krangatan 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.