Krangatan 4, Frihamnen

Välkommen till Krangatan 4 i Malmö. Här återfinns ett ljust och fräscht kontor på andra våningen med stora kontorsrum.

Om lokalen

Krangatan 4

  • Område

    Frihamnen

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    386 kvm

Lokalen

Ljust, fräscht kontor på andra våningsplanet med modern kontorsindelning och generösa gemensamhetsytor mitt i lokalen. Här erbjuds stora och härliga kontorsrum i hörnrummen där det finns möjlighet att sitta i öppet landskap tillsammans med ett par kollegor. Lokalen har fönster i fyra väderstreck. Köket är modernt med rejäla samlingsytor. Kontoret är anpassad för 20-25 personer.

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Området

Fastigheten ligger på ett strategiskt bra läge med närhet till både centrum och motorväg. Inom ett par minuter med bil når du centrala Malmö med all önskvärd service. Du har gångavstånd till restauranger och matställen.

Kommunikationer

Fastigheten har en strategiskt bra placering med utmärkta kommunikationsmöjligheter till E6, E20 och E22 samt båda ringleder. Inom 5 minuter når du centrala Malmö.

Parkering

Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Krangatan 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.