Krangatan 4, Frihamnen

Välkommen till Krangatan 4 i Malmö. Här erbjuds en fräsch lokal med fönster i fyra väderstreck.

Om lokalen

Krangatan 4

  • Område

    Frihamnen

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    369 kvm

Lokalen

Här erbjuds en fräsch lokal på entréplan med nya golv, nytt kök och ett härligt ljusinsläpp då lokalen har fönster i fyra väderstreck. Lokalen är inflyttningsklar och tillträde kan därför ges inom kort. Lokalen är uppdelad i fina kontorsrum längs fasaden. Hjärtat i lokalen består av det gemensamma köket. Här finns bra med mötesrum och flertalet fina hörnrum för flera medarbetare eller olika avdelningar. Lokalen har ett antal pelare som är charmiga och kan nyttjas till spännande färgsättning eller klättervägg för växtinredning. Fin möjlighet till egen reception i anslutning till entrén. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Området

Fastigheten ligger på ett strategiskt bra läge med närhet till både centrum och motorväg. Inom ett par minuter med bil når du centrala Malmö med all önskvärd service. Du har gångavstånd till restauranger och matställen.

Kommunikationer

Fastigheten har en strategiskt bra placering med utmärkta kommunikationsmöjligheter till E6, E20 och E22 samt båda ringleder. Inom 5 minuter når du centrala Malmö.

Parkering

Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Krangatan 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.