Traktorvägen 11, Gunnesbo

Fint kontor med strålande skyltläge

Om lokalen

Traktorvägen 11

  • Område

    Gunnesbo

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    286 kvm

Lokalen

Välkommen till Traktorvägen 11 på Gunnesbo. Lokalen ligger med söderläge i markplan och har en öppen och ljus planlösning med fina ytskikt. I huset finns restaurangen Henriks House där man kan njuta av svensk husmanskost så väl som vietnamesisk cuisine. Utanför huset finns en rymlig parkering med möjlighet att ladda sin elbil. Ett stenkast mot nordöst finns köpcentret Mobilia med matbutiker, systembolaget och apoteket. Vänder man blicken åt söder så finns köpcentret Nova på andra sidan Fjelievägen med sitt breda utbud av butiker och restauranger. På fasaden mot Fjelievägen finns även möjlighet för ert företag att synas mot de många pendlare och shoppingbesökare som trafikerar vägen dagligen.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Gunnesbo ligger i nordvästra delen av Lund. Här finns bostäder, industrier och Lunds andra järnvägsstation som trafikeras av Pågatågen. Inom Gunnesbo ligger Mobilia köpcenter med flertal stora livsmedelsbutiker såsom Stora Coop och Kvantum. Utöver matbutiker finns apotek, blomsterbutik och Systembolaget. Inom gångavstånd ligger även köpcentret Nova Lund med tillgång till ett restauranger, service och ett 70-tal butiker.?

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Traktorvägen 11

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.