Gottorpsgatan 1, Linköping

Kontor med fantastiskt läge i Tornby.

Om lokalen

Gottorpsgatan 1

  • Område

    Linköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    650 kvm

Lokalen

Välkommen till Gottorpsgatan 1 i Linköping och Kontorslokalen med fantastiskt läge.

Fin och rymlig kontorslokal på bottenvåningen av fastigheten som erbjuder ett utmärkt skyltläge. Kontorslokalen är mestadels öppen planlösning för kontorslandskap för ca 25 personer, har en fin entré med reception och flera konferensrum. De gemensamma ytorna har ett fint parkettgolv och golvet i kontorslandskapet är täckt med en textilmatta som dämpar ljud.

Kontakta oss för mer information eller boka visning.

Området

Tornby ligger i norra Linköping. Här hittar du ett av Sveriges största handelsområden med det mesta för hus, hem och fritid samt restauranger och gym. I närområdet ligger också det gamla slakthusområdet där de anrika byggnaderna har blandats upp med nyproducerade kontors- och butiksfastigheter. Tornby erbjuder också naturupplevelser i form av fina promenadstråk längs Stångån och gångavstånd till Linköpings små- och segelbåtshamn.

Kommunikationer

Med Tornbys direkta närhet till motorvägen och stora genomfartsleder till centrum är det lätt att ta sig hit. Kollektivtrafik trafikerar området.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Gottorpsgatan 1

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.