Gelbgjutaregatan 2, Linköping

Musikstudio i egen fastighet i Tannefors

Om lokalen

Gelbgjutaregatan 2

  • Område

    Linköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    97 kvm

Lokalen

Välkommen till Gelbjutaregatan 2. Här erbjuds en trevlig lokal för musikstudio på 97 kvm i en egen, unik fastighet. Lokalen har öppna ytor med pentry, bastu och dusch.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Tannefors i Linköping är strategiskt belägen nära flygplatsen. I området finner du också en av Linköpings största arbetsgivare SAAB. Här rör sig därför många människor dagligen och du har nära till all önskvärd service. I området återfinns en blandning av bostäder, skolor, butiker, restauranger och lättare industrier.

Kommunikationer

Med bil når du E4:an på ett par minuter, gott om bussförbindeler till Resecentrum och endast 7 minuters promenad till flygplatsen.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Gelbgjutaregatan 2

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.