Datavägen 6A, Göteborg

Kontor högst upp i fastighet mitt i Sisjön med all önskvärd service utanför porten.

Om lokalen

Datavägen 6A

  • Område

    Göteborg

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    231 kvm

Lokalen

Mitt i Sisjön erbjuds en flexibel kontorsyta högst upp i fastigheten. Här finns möjlighet att få anpassa planlösning och materialval efter era behov. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Området

Sisjön ligger intill Söderleden i Askim i södra Göteborg. Området kom till under 1960-talet och har successivt omvandlats från industri- till handelsområde. Här finns all tänkbar service med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Kommunikationer

Från fasstigheten tar ni er snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda busskommunikationer med buss 184 som tar er till Frölunda Torg på ca 9 minuter och med buss 84 till Marklandsgatan på ca 20 minuter.

Parkering

I fastighetens anslutning finns det parkeringsplatser

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Datavägen 6A

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.