Kungsgatan 24, Eskilstuna

Attraktiv butikslokal i Eskilstunas bästa shoppingläge

Om lokalen

Kungsgatan 24

  • Område

    Eskilstuna

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    123 kvm

Lokalen

Välkommen till Cityhuset. Här finns lediga butikslokaler i en av Eskilstunas största gallerior.

Nu kan vi erbjuda en attraktiv och väldisponerad butikslokal om ca 123 kvm med utmärkt läge på shoppinggatan i Eskilstunas citykärna. Här finns höga flöden av besökare rakt utanför dörren, redan etablerade hyresgäster är b la. Åhléns, H&M, Normal och Dressman.

Välkomna att bli en del av Eskilstunas bästa shopping!

Området

Eskilstuna bjuder på allt du kan förvänta dig av en mindre storstad. Här finner du ett rikt utbud av restauranger, kaféer, butiker och annan service. Du har också direkt tillgång till den sörmländska naturen. Eskilstunaån rinner genom staden vilket möjliggör härliga lunchpromenader längs vattnet. I norra Eskilstuna hittar du dessutom friluftsområdet Årby naturreservat.

Kommunikationer

Kungsgatan ligger i centrala Eskilstuna och endast ett par minuter från Eskilstunas centralstation.

Parkering

I Eskilstuna kan din bil stå tryggt i ett av Aimo Parks P-hus medan du besöker Cityhuset & Smedjan. Infarten till parkeringshuset i Cityhuset finns på Rademachergatan 29 och infarten till garaget i Smedjan finns på Kriebsensgatan 8B

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kungsgatan 24

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.