Arenavägen 55, Globen

Två eller fler våningsplan i toppläge

Välkommen till Arenavägen 55 och den stora möjligheten! Här finns 5 totalrenoverade våningsplan att utforma efter er verksamhet. Kontakta Ragnhild för mer information!

Om lokalen

Arenavägen 55

  • Område

    Globen

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    3 000 - 7 250 kvm

Lokalen

Välkomna till Arenavägen 55 där vi på Corem just nu tar ett helhetsgrepp och renoverar samtliga ytor till morgondagens standard och behov. Corem har just nu lediga lokaler på fem stora, sammanhängande plan på ca 1 500 kvm vardera. De ligger runt ett atrium där Globen Shopping ligger i botten med många butiker, restauranger och service. Här finns möjlighet att ta två till fem våningsplan och anpassa planlösningen och färgval efter eget tycke och smak. Bilagda planlösningar är endast exempelritningar. I fastigheten erbjuds dessutom ett garage dit hissen når och cykelrum för alla som cyklar till och från jobbet. Tillträde: från juni 2023. 

Området

I Globen Shopping finns allt du behöver (och lite till) som underlättar livspusslet. Under ett och samma tak hittar du ett 10-tal restauranger som serverar allt från traditionella grekiska delikatesser till perfekt japansk shashimi. På Tolv Stockholm, vid Tele2 Arena, hittar du 12 000 kvm restauranger, nattklubbar, pubar och barer. I Globen Shopping finns även Systembolaget, flera klädbutiker, optiker, hemelektronik, frisörsalonger, nagelsalonger, barberare och mycket, mycket mer.

I Globen-området befinner du dig alltid i händelsernas centrum och på de två stora arenorna, Avicii Arena och Tele 2 Arena duggar eventen tätt. Förutom alla konserter med världsartister kan du uppleva allsvensk fotboll, häst-, motor- och issport. Tele 2 Arena är dessutom hemmaplan för både Djurgårdens IF och Hammarby IF.

Globen är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken med cirka 250 verksamma företag. Området ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, där man arbetar för att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med såväl tunnelbana som tvärbana. Närhet till tre tunnelbanor, tvärbanan och ett fyrtiotal busslinjer. För bilburna är påfarten till både E4 och väg 73 precis utanför området.

Parkering

Det finns utmärkta parkeringsmöjligheter i stort parkeringsgarage i fastigheten, garageplan 1 nås bekvämt via hissen. Gratis parkering erbjuds i två timmar.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Arenavägen 55

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.