Kungsängsvägen 25, Boländerna

Nyrenoverad kontorslokal med snabbt tillträde

Om lokalen

Kungsängsvägen 25

  • Område

    Boländerna

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    163 kvm

Lokalen

Välkomna till Kungsängsvägen 25 och vår fina och ljusa kontorslokal en trappa upp. Lokalen är nyrenoverad och har genomgående textilmattor på golv och vitmålade väggar. Köket har fått nya vitvaror samt ny bänkskiva i marmor. Kontoret har fin utsikt mot en trevlig innergård.

Kontakta oss gärna för visning eller mer information!

Området

Boländerna är ett expansivt handels- och industriområde i östra Uppsala. Här hittar du flera etablerade butikskedjor, varuhus och stormarknader. Du har också nära till köpcentrat Bolandcity som huserar lunchrestauranger, fler butiker och övrig service. Öster om Kungsgatan utvecklar Corem Kungstorget med byggrätter för ett nytt och modernt kontor- och handelskluster.

Kommunikationer

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Parkering

Området har gott om parkeringsplatser och laddplatser för såväl personal som kunder.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kungsängsvägen 25

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.