Västra Trädgårdsgatan 41, Nyköping

Fin och anpassningsbar lokal i Nyköping

Om lokalen

Västra Trädgårdsgatan 41

  • Område

    Nyköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    295 kvm

Lokalen

Välkommen till Nyköping och denna lokal som är mycket anpassningsbar och har ett bra läge på Västra Trädgårdsgatan med egen ingång bredvid Galleria Nyckeln.

Fastigheten som kallas Nyckeln är en galleria i hjärtat av centrala Nyköping. Här finns 20 butiker med flera stora butikskedjor såsom Kappahl och Clas Ohlson som hyresgäster. Ett stenkast från Stora torget och nära till grönområden såsom Teaterparken och Vallarna vid Nyköpings Hus.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Nyköping är en av Sveriges äldsta städer. Sträckorna längs Nyköpingsån, som flyter genom staden, erbjuder både kulturupplevelser och fina promenadstråk. Runt Stora Torget hittar du ett brett utbud av restauranger, shopping och annan service. Du har också nära till havet och skärgården. Nyköping vann priset Årets nyföretagarkommun 2022. I motiveringen lyfter juryn stadens arbete med inkludering och kommunens genomtänkta strategi för näringsutveckling.

Kommunikationer

Gångavstånd till tåg- och busstation. Det är också lätt att ta sig Skavsta flygplats med bil.

Parkering

Det finns en publik parkering precis utanför lokalen med möjlighet att hyra fast parkeringsplats.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Västra Trädgårdsgatan 41

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.