Västra Kvarngatan 62, Nyköping

Kontorslokal med utsikt över ån

Om lokalen

Västra Kvarngatan 62

  • Område

    Nyköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    390 kvm

Lokalen

Välkommen till Västra Kvarngatan 62 och denna härliga kontorslokal i centrumnära läge och utsikt över ån.

Fantastisk utsikt och härligt läge på denna fina lokal med kontorsrum i varierande storlekar med tillhörande pentry och pausyta. Här finns också möjlighet till lagerförvaring.

Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Området

Nyköping är en av Sveriges äldsta städer. Sträckorna längs Nyköpingsån, som flyter genom staden, erbjuder både kulturupplevelser och fina promenadstråk. Runt Stora Torget hittar du ett brett utbud av restauranger, shopping och annan service. Du har också nära till havet och skärgården. Nyköping vann priset Årets nyföretagarkommun 2022. I motiveringen lyfter juryn stadens arbete med inkludering och kommunens genomtänkta strategi för näringsutveckling.

Kommunikationer

Närmaste busshållsplats finns på 5 minuters gångavstånd. Bussterminalen och tågcentralen når du på en kvarts promenad. På fastighetens innergård finns cykelparkeringar.

Parkering

Intill fastigheten finns en parkering där du har möjligheten att köpa ett månadskort.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Västra Kvarngatan 62

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.