Brunnsgatan 29, Nyköping

Fantastiskt kontor i två etage

Om lokalen

Brunnsgatan 29

  • Område

    Nyköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    100 kvm

Lokalen

Välkommen till Brunnsgatan 29 mitt i centrala Nyköping.

Här finns en fin kontorslokal i två våningsplan. Läget intill Nyköpings gågata med galleria Nyckeln ger er all önskvärd service i det direkta närområdet. Lokalen är mycket attraktiv och har en generös takhöjd och öppen planlösning.

Kontakta oss för mer information.

Området

Nyköping är en av Sveriges äldsta städer. Sträckorna längs Nyköpingsån, som flyter genom staden, erbjuder både kulturupplevelser och fina promenadstråk. Runt Stora Torget hittar du ett brett utbud av restauranger, shopping och annan service. Du har också nära till havet och skärgården. Nyköping vann priset Årets nyföretagarkommun 2022. I motiveringen lyfter juryn stadens arbete med inkludering och kommunens genomtänkta strategi för näringsutveckling.

Kommunikationer

Gångavstånd till tåg- och busstation. Lätt att ta sig till Skavsta flygplats med flygbuss eller bil.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Brunnsgatan 29

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.