Vattengränden 14, Norrköping

Trevlig vårdlokal nära centralstationen

Om lokalen

Vattengränden 14

  • Område

    Norrköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    317 kvm

Lokalen

Direkt innanför entrén på Vattengränden 14 finner du denna fina lokal som också är tillgänglig från Slottsgatan 116 via en gemensam foajé. Lokalen är anpassad för vårdverksamhet med möjlighet till flexibla öppettider. Entré med reception och labb, väntrum, flertalet behandlingsrum och kontor, tre wc, pausrum och omklädningsrum med dusch.

I fastigheten finns bland annat First Office kontorshotell, restaurang och bowling.

Kontakta oss för mer information och visning!

Området

Norrköpings stadskärna är full av liv i form av butiker, restauranger, uteliv, kontorslokaler och sevärdheter. Norrköping är sedan gammalt en industri-, handels- och sjöfartsstad. Staden är belägen längst in i Bråviken och Motala ström rinner genom bebyggelsen. Norrköping är en del av den fjärde storstadsregionen och att ta tåget från Stockholm tar bara en dryg timme.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i området. Det tar ca 1 minut att promenera till Centralstationen.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Vattengränden 14

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.