Sankt Larsgatan 3, Linköping

Fin lokal i city med fantastisk utsikt

Om lokalen

Sankt Larsgatan 3

  • Område

    Linköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    1384 kvm

Lokalen

Nu har du chans att hyra en lokal belägen på hela plan 5 med härlig utsikt över Linköping. Den omfattar kontorsrum i olika storlekar, kontorslandskap, flera konferensrum varav några mindre samt samtalsrum, stor och fin lunch/loungeyta samt ett mindre pentry. Hiss finns. Du har dessutom tillgång till parkering och garage, som hyrs separat.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner och har allt du kan förvänta dig av en mindre storstad. Stadskärnan är full av liv i form av butiker, restauranger, uteliv, parker, kontorslokaler och sevärdheter. Här finns högteknologi i världsklass, ett miljökluster i framkant och ett nytänkande universitet. Linköping är Sveriges flyghuvudstad och en tredjedel av stadens näringsliv arbetar eller forskar kring flyg. Du har också nära till naturen. Trädgårdsföreningen och de rogivande promenadstråken längs Stångån och Kinda kanal tillhör centrala stadens gröna oaser.

Kommunikationer

Lokalen ligger mittemot resecentrum där både tåg och bussar går.

Parkering

Parkering och garage finns och hyrs separat.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Sankt Larsgatan 3

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.