Kindgrensgatan 15, Haga

Lager som passar utmärkt för omlastning eller E-handel.

Om lokalen

Kindgrensgatan 15

  • Område

    Haga

  • Lokaltyp

    Lager

  • Lokalstorlek

    3000 kvm

Lokalen

Välkomna till Kindredsgatan och vår lagerlokal om ca 3 000 kvm strax utanför Jönköping. Hyresledigt finns nu en lagerlokal om ca 2 665 kvm med ett tillhörande kontor om ca 340 kvm. Lagerlokalen passar utmärkt för exempelvis E-handel eller omlastning då den har ca 10 portar (lastkaj, småbilskaj och markportar) och har en takhöjd mellan 4-5 meter. Lokalen har även ett utmärkt skyltläge intill korsningen E4/Riksväg 40. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Området

Haga ligger söder om Jönköping och är en attraktiv etablering för företagare.

Kommunikationer

Haga ligger ca 10 minuter med bil från centrala Jönköping invid Riksväg 40. På några minuter når man ut till trafikplats Ljungarum och väg E4.

Parkering

Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kindgrensgatan 15

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.