Fiskhamnsgatan 2, Göteborg

Kontor med utsikt över hamnen

Om lokalen

Fiskhamnsgatan 2

  • Område

    Göteborg

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    360 kvm

Lokalen

Välkomna till Fiskhamnsgatan 2 i Majorna.

I expansiva Majorna, precis utanför trängselsskattzonen och med utmärkta förbindelser kan vi nu erbjuda ett modernt och trevligt kontor med utsikt över hamnen.
Kontoret erbjuder en öppenplanlösning blandat med cellkontor, mötesrum och sociala ytor som inbjuder till härlig gemenskap.

Kontakta oss gärna för visning eller ytterligare information!

Området

Majorna ligger i västra Göteborg och sträcker sig från Stigbergsliden till Röda sten och vidare in i Kungsladugård. Här finns kultur, handel, kontor, restauranger, barer, parker och en rik historia. Förr avgick Amerikalinjen från Stigbergskajen och längs kajen florerade hamnlivet. Idag består Majorna till stor del av bostäder men närmast Göta älv ligger utpräglade kontors- och näringsverksamheter.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgängligt precis intill Oscarsleden med mycket bra skyltläge samt utanför trängselskattzonen. Några minuters promenad till spårvagnshållplats. Cykelbanan längst älven går precis utanför.

Parkering

Parkeringar finns tillgängliga intill byggnaden, både möjlighet att hyra egna samt kommunens betalplatser.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Fiskhamnsgatan 2

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.