Datavägen 10 D, Askim

Kontor vid Sisjöns Handelsplats

Om lokalen

Datavägen 10 D

  • Område

    Askim

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    613 kvm

Lokalen

Välkommen till Datavägen 10D. Här erbjuds en lokal med högt i tak, många fönster mot söder och två burspråk. Lokalen är delvis renoverad. Här finns stora öppna ytor med bra komfort. Lokalen är på 552 kvm och ligger på plan 2. Det ingår även ett förråd i källaren med wc och en bastu på 61 kvm. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

Området

Sisjön ligger intill Söderleden i Askim i södra Göteborg. Området kom till under 1960-talet och har successivt omvandlats från industri- till handelsområde. Här finns all tänkbar service med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Kommunikationer

Från fasstigheten tar ni er snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda busskommunikationer med buss 184 som tar er till Frölunda Torg på ca 9 minuter och med buss 84 till Marklandsgatan på ca 20 minuter.

Parkering

I fastighetens anslutning finns det parkeringsplatser

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Datavägen 10 D

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.