Kungsängsvägen 29, Boländerna

Helt nyrenoverad med fina matrialval!

Välkommen till Kungsängsvägen 29 och denna nyrenoverad kontorslokal om 105 kvm. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Om lokalen

Kungsängsvägen 29

  • Område

    Boländerna

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    105 kvm

Lokalen

Lokalen som är helt nyrenoverad ligger på 3:e våningen och har fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns ett större rum för öppet kontorslandskap, ett mindre mötesrum och ett smart tyst rum, för den som önskar enskilda samtal. Pentryt med sittplatser är precis som övriga lokalen precis nyrenoverat och här har man gjort fina materialval.

Fastigheten

Fastigheten går under namnet Kungsporten. Den består av 6 huskroppar med en fin grönskande innergård i mitten med sittplatser, planteringar och Klöverns egna bikupa. Runt byggnaderna finns det gott om parkeringsplatser. Här finns två kontorshotell samt kontorslokaler för alla typer av verksamheter.  

Område

Boländerna är ett expansivt handels- och industriområde och har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel. I området hittar du flera etablerade butikskedjor såsom MediaMarkt, Biltema, Bauhaus, IKEA samt flertalet matvarubutiker och gallerian Bolandcit.

Kommunikation

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Flera Bussar trafikerar området. Med bil når du snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För den som pendlar med tåg så går flertalet bussar från resecentrum ut mot Boländerna.

Parkering

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området och i anslutning till fastigheten. 

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kungsängsvägen 29

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.