Göteborgsvägen 74, Partille

FirstOffice Navet är ett trevligt kontorshotell beläget i Sävedalen

Om lokalen

Göteborgsvägen 74

  • Område

    Partille

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    12 kvm

Lokalen

älkommen till FirstOffice Navet!

FirstOffice Navet är ett centralt beläget kontorshotell i Sävedalen med ljusa kontorsrum på översta våningen.

Här erbjuder vi omöblerade privata kontorsrum med utsikt över Bergsjöområdet eller Sävedalens köpgata. Det finns totalt 18 rum i storleken 12 kvm.

HÄR INGÅR
- Privat kontorsrum
- Konferensrum
- Trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Postservice och bredband
- Städning av gemensamhetsutrymmen
- Fri parkering
- Tillgång till kontoret dygnet runt
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Området

Sävedalen ligger i Partille kommun strax utanför Göteborg. Du har nära till butiker, lunchrestauranger och kaféer. Allum köpcenter med generösa öppettider ligger bara några minuter bort med bil. I närområdet finns också fina grönområden och bra kommunikationer.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i Sävedalen, vid E20, strax väster om Partille, vilket möjliggör enkel access till de stora lederna kring Göteborg och Partille. Frekventa avgångar med buss 513 som stannar utanför dörren. Perfekt för dig som vill kunna pendla till arbetet.

Parkering

Kostnadsfri parkering intill fastigheten.

Övrigt

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag.
FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Göteborgsvägen 74

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.