Göteborgsvägen 74, Partille

FirstOffice Sävedalen är ett kontorshotell i centrala Sävedalen med goda kommunikationsmöjligheter och kostnadsfri parkering.

Om lokalen

Göteborgsvägen 74

  • Område

    Partille

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    9 - 65 kvm

Lokalen

Välkomna till vårt nya kontorshotell FirstOffice Sävedalen!

FirstOffice Sävedalen är ett kontorshotell med ljusa och moderna kontorslokaler, gemensamhetsutrymmen och fullt utrustade mötesrum. Kontorshotellet ligger i centrala Sävedalen med närhet till goda kommunikationsmöjligheter och kostnadsfri parkering.

Här erbjuder vi modernt inredda privata kontorsrum samt BigOffice för företag som önskar en större yta med egna mindre kontor och mötesrum. Hos oss kan du arbeta ostört och effektivt. Våra privata kontorsrum finns i storlekarna 9-30 kvm och BigOffice finns i storlekarna 26-65 kvm.

HÄR INGÅR
- Privat kontorsrum eller BigOffice
- Mötes-och konferensrum
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Wifi
- Städning
- Fri parkering
- Tillgång till kontoret dygnet runt
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Området

Sävedalen ligger i Partille kommun strax utanför Göteborg. Du har nära till butiker, lunchrestauranger och kaféer. Allum köpcenter med generösa öppettider ligger bara några minuter bort med bil. I närområdet finns också fina grönområden och bra kommunikationer.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i Sävedalen, vid E20, strax väster om Partille, vilket möjliggör enkel access till de stora lederna kring Göteborg och Partille. Bra kommunikationer med buss till centrala Göteborg/Partille.

Parkering

Kostnadsfri parkering finns intill fastigheten.

Övrigt

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag.
FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Göteborgsvägen 74

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.