Drottninggatan 66, Norrköping

Centralt beläget kontor i två plan

Om lokalen

Drottninggatan 66

  • Område

    Norrköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    533 - 778 kvm

Lokalen

Välkomna till Söder tull och ett mycket centralt beläget kontor.

Lokalen består idag av flertalet cellkontor i varierande storlekar, ett stort pausrum och flera konferens- och mötesrum fördelat över två plan som knyts samman med en interntrappa. Lokalen är anpassad för ungefär 35 personer och är ljus och trevlig med ljusinsläpp från tre håll. Möjlighet finns att anpassa ytorna till ett öppet kontorslandskap.

Kontakta oss gärna för visning eller för mer information!

Området

Norrköpings stadskärna är full av liv i form av butiker, restauranger, uteliv, kontorslokaler och sevärdheter. Norrköping är sedan gammalt en industri-, handels- och sjöfartsstad. Staden är belägen längst in i Bråviken och Motala ström rinner genom bebyggelsen. Norrköping är en del av den fjärde storstadsregionen och att ta tåget från Stockholm tar bara en dryg timme.

Kommunikationer

Söder Tull är citys knutpunkt för spårvagn och busstrafik. 15 minuters promenad till centralstationen.

Parkering

Det finns möjlighet att hyra garageplats i fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Drottninggatan 66

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.