Kiselgatan 33, Ingelsta

Fin lokal för grossistbutik eller lager

Om lokalen

Kiselgatan 33

  • Område

    Ingelsta

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    942 kvm

Lokalen

Välkommen till Kiselgatan 33. Här erbjuds en fin lagerlokal som även kan ställas om till butik för grossist. Lokalen har inlastning via autodock samt en egen entré för kunder eller personal.
Till lokalen finns fräscha omklädningsrum, kontor och pausrum. I den här fastigheten blir du granne med bl a Ahlsell, NetOnNet och Peking Padel.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Ingelsta ligger i norra delen av Norrköping med närhet till E4 och anslutning till större centrala trafikleder. Det ligger nära ett externhandelsområde men även de centrala delarna av staden. Området erbjuder all tänkbar närservice med shoppingcenter, flertalet matbutiker, grossister, gym och padelhall.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgängligt med både bil och cykel samt goda bussförbindelser. Ett stort parkeringsområde finns att tillgå för både hyresgäster och besökare.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kiselgatan 33

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.