Vasagatan 13, Västerås

Härlig butikslokal mitt i centrala Västerås

Om lokalen

Vasagatan 13

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    390 kvm

Lokalen

Välkommen till Vasagatan. Här erbjuds en lokal på ett fantastiskt hörnläge. Här finns stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och skapar ett utmärkt skyltläge ut mot gatan med stort kundflöde. Butikslokalen om totalt 390 kvm har en planlösning med öppen butiksyta på två plan med pentry och provrum med lageryta på plan -1 om 75 kvm.

Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor.

Området

Västerås är Sveriges sjätte största tätort. Stadskärnan erbjuder moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer, trevliga mötesplatser och torg. Västerås har också ett rikt kulturliv. I staden hittar du även grönområden så som Djäkneberget, Vasaparken och Lögarängsparken. Närheten till Mälaren lockar till friska lunchpromenader längs vattnet.

Kommunikationer

Centralstationen i Västerås tar dig vidare med buss och tågtrafik i alla riktningar, ni når stationen med några få minuters promenad. Härifrån går regelbundna avgångar till Enköping, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Sala och Örebro. Busskommunikation finner ni även på Stora gatan som ligger intill fastigheten. E18 nås med bil på några minuter.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i intilliggande parkeringshus.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Vasagatan 13

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.