Skomakargatan 4, Västerås

Fantastiskt kontor på bästa läge i centrum

Om lokalen

Skomakargatan 4

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    309 - 368 kvm

Lokalen

Välkommen till Skomakargatan 4 och detta fantastiska kontor med ett unikt läge.

Här erbjuds en kontorslokal med möjlighet till öppen planlösning eller separata kontorsrum, konferensrum och pentry/pausrum. Här vill vi gärna att ni tillsammans med oss är med och utformar kontoret för att den bäst ska passa verksamhetens behov. Utvalda bilder är en renderingar och avvikelser kan förekomma.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Västerås är Sveriges sjätte största tätort. Stadskärnan erbjuder moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer, trevliga mötesplatser och torg. Västerås har också ett rikt kulturliv. I staden hittar du även grönområden så som Djäkneberget, Vasaparken och Lögarängsparken. Närheten till Mälaren lockar till friska lunchpromenader längs vattnet.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både pendeltåg, bussar och E18. Som citykund ges möjligheten till Elbilio som står parkerade i direkt anslutning till denna byggnad på Skomakargatan 2.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i närområdet.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Skomakargatan 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.