Industrivägen 4, Partille

Optimal lokal med kontor och lagerdel nära Sävedalens centrum

Om lokalen

Industrivägen 4

  • Område

    Partille

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    1659 kvm

Lokalen

Nära Sävedalens centrum, med utmärkta kommunikationer och lätt tillgänglighet finner ni denna optimala kombinationsloka, modernt renoverat om totalt ca 1 659 med ett ljust lager med markport. Utmärkt skyltläge som ger ett härligt ljusinsläpp. Till lokalen finns också två stora konferensrum.

Kontakta oss för mer information eller boka visning!

Området

Sävedalen ligger i Partille kommun strax utanför Göteborg. Du har nära till butiker, lunchrestauranger och kaféer. Allum köpcenter med generösa öppettider ligger bara några minuter bort med bil. I närområdet finns också fina grönområden och bra kommunikationer.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i Sävedalen, vid E20, strax väster om Partille, vilket möjliggör enkel access till de stora lederna kring Göteborg och Partille. Bra kommunikationer med buss till centrala Göteborg/Partille.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns kring fastigheten och i närområdet.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Industrivägen 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.