Göteborgsvägen 84, Partille

Hyr kontorslokal på Göteborgsvägen 84 i populära Sävedalen.

Om lokalen

Göteborgsvägen 84

  • Område

    Partille

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    485 kvm

Lokalen

Välkommen till Göteborgsvägen 84 i Sävedalen. Här finns en trevlig kontorslokal på plan 2 och med bra läge invid köpgatan i Sävedalen med bra parkeringsmöjligheter, nära kommunikationer och gott om trevliga restauranger.

Kontakta oss för visning eller för mer information.

Området

Sävedalen ligger i Partille kommun strax utanför Göteborg. Du har nära till butiker, lunchrestauranger och kaféer. Allum köpcenter med generösa öppettider ligger bara några minuter bort med bil. I närområdet finns också fina grönområden och bra kommunikationer.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i Sävedalen, vid E20, strax väster om Partille, vilket möjliggör enkel access till de stora lederna kring Göteborg och Partille. Bra kommunikationer med buss till centrala Göteborg/Partille.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns kring fastigheten och i närområdet.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Göteborgsvägen 84

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.