Söderbyvägen 1A, Arlandastad

Butik med tillhörande lager om ca 530 kvm, optimalt skyltläge mot väg 263.

Om lokalen

Söderbyvägen 1A

  • Område

    Arlandastad

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    530 kvm

Lokalen

Butiksdelen har en öppen planlösning med glaspartier mot huvudleden. Lager och varuintag med port finns i lokalens bakre del. Lokalen har tidigare varit möbel och inredningsbutik och går att anpassa efter kunds behov. Det går även att öppna upp väggarna mot varuintag/lager om en sådan önskan finns, då dessa ej är bärande.

Granne i huset är bland annat Mekonomen, Assemblin och Flügger. En våning upp finns en välbesökt lunchrestaurang.

Parkeringsplatser intill lokalen är möjligt att förhyra. På baksidan av fastigheten erbjuder vi även möjlighet att ladda elbilar i samarbete med InCharge, dessa platser är fria att använda i mån av plats.

Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare information om lokalen!

Området

Brista industriområde i Arlandastad ligger mellan E4 och Märsta Centrum i Stockholm. Området präglas av företagande inom framförallt lager och logistik, lättare industri och produktion. Här finns också hotell, restauranger och golfbana.

Kommunikationer

Fastigheten är enkel att ta sig till via diverse kommunikationsmedel och ligger endast minuter från E4-avfarten Arlandastad/Märsta/Eurostop. Med bil tar det ca 12 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholms city.

Parkering

Parkeringsplatser intill lokalen är möjligt att förhyra. På baksidan av fastigheten erbjuder vi även möjlighet att ladda elbilar i samarbete med InCharge, dessa platser är fria att använda i mån av plats.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Söderbyvägen 1A

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.