Lindberghs gatan 9, Arlandastad

Kontor med tillhörande lager, hyr från 482-1 482 kvm

Om lokalen

Lindberghs gatan 9

  • Område

    Arlandastad

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    482 - 1 482 kvm

Lokalen

Kontorsdelar med tillhörande lager finns att hyra från 482 kvm upp till 1 482 kvm.
Kontoren har både öppna ytor samt mindre kontorsrum och är mycket flexibla för anpassningar. Lagerdelen består av öppen yta och nås via markport i suterrängplan om ca 4x4 meter.

Kontorsdelarna går att göra om till lättare lager/förråd med tillhörande mindre port ut mot parkering från markplan om en sådan önskan finns. Högst tillåten last på markplanet om 400 kg/m².

Parkeringar finns i anslutning till lokalen och går att förhyra om 350 kr/park/månad.

Lagret hyres ej ut separat. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen att kontakta oss för mer info och visning!

Området

Brista industriområde i Arlandastad ligger mellan E4 och Märsta Centrum i Stockholm. Området präglas av företagande inom framförallt lager och logistik, lättare industri och produktion. Här finns också hotell, restauranger och golfbana.

Kommunikationer

Fastigheten är enkel att ta sig till via diverse kommunikationsmedel och ligger endast minuter från E4-avfarten Arlandastad/Märsta/Eurostop. Med bil tar det ca 12 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholms city.

Parkering

Parkeringar finns i anslutning till lokalen och går att förhyra

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Lindberghs gatan 9

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.