Tornbyvägen 1,3, Linköping

Butikslokal i charmiga slakthusområdet

Om lokalen

Tornbyvägen 1,3

  • Område

    Linköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    100 kvm

Lokalen

Välkommen till Tornbyvägen i Linköping. Här erbjuds en trevlig butikslokal med en utställningsyta, kontor, mindre kök, wc. Lokalen har ett bra skyltläge ut mot Tornbyvägen. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Området

Tornby ligger i norra Linköping. Här hittar du ett av Sveriges största handelsområden med det mesta för hus, hem och fritid samt restauranger och gym. I närområdet ligger också det gamla slakthusområdet där de anrika byggnaderna har blandats upp med nyproducerade kontors- och butiksfastigheter. Tornby erbjuder också naturupplevelser i form av fina promenadstråk längs Stångån och gångavstånd till Linköpings små- och segelbåtshamn.

Kommunikationer

Med Tornbys direkta närhet till motorvägen och stora genomfartsleder till centrum är det lätt att ta sig hit. Kollektivtrafik trafikerar området.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Tornbyvägen 1,3

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.