Kopparbergsvägen 13A, Västerås

Butikslokal med egen ingång och högt i tak

Om lokalen

Kopparbergsvägen 13A

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    154 - 228 kvm

Lokalen

Välkommen till Kopparbergsvägen 13A och moderna Gallerian. Nu har du chans att hyra en butikslokal på toppläge belägen mitt i flödet till och från Västerås resecentrum. Lokalen har högt i tak och egen ingång från utsidan. Det är möjligt att utöka storleken med 74 kvadratmeter och då även få en egen ingång inifrån Gallerian.

Tillsammans med intilliggande Punkts köpcentrum blir kvarteret stans nya plats för shopping, mat och upplevelser. Här rör sig människor dygnet runt i och med närliggande kontor, vårdcentraler, livsmedelsbutiker, systembolag och äventyrspalatset Prison Island. Gallerian blir ett naturligt stråk mellan city, tågstationen och Västerås resecentrum och fångar alla tusentals människor som arbetar i Mimerkvarteren, Kopparlunden och City.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Västerås är Sveriges sjätte största tätort. Stadskärnan erbjuder moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer, trevliga mötesplatser och torg. Västerås har också ett rikt kulturliv. I staden hittar du även grönområden så som Djäkneberget, Vasaparken och Lögarängsparken. Närheten till Mälaren lockar till friska lunchpromenader längs vattnet.

Kommunikationer

Västerås Central når du på några minuters promenad. Framtida resecentrum utvecklas i området med bl.a. Corem som en av aktörerna. Härifrån finns buss och tågtrafik i alla riktningar samt till våra flygplatser Hässlö och Arlanda.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i bland annat Punkt som ligger runt hörnet.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kopparbergsvägen 13A

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.